ХОДИ СЮДА
Назад

Меню НА ПЕРЕХВАТ!

08.10.2018
САМОСОЛИ:    
     
Моченья(кавун.слива,кизил)   650
Соління(огірки, помідори, перець мар.баклажани вогник)   700
Різносол з лісових грибів (грузді.маслята, опеньки, з цибулею)   300
Гриби білі, самосольние   100\20
Оселедець малосольний з цибулею   100\50
Просол з коропа або товстолоба   120\30
Сьомга слабосолона з маслом і грінками   120\30\50
Ікра щуки з маслом і грінками   30/30
Ікра з баклажанів смажена по-домашньому   250
Ікра сира з баклажан з багаття   250
     
ПРОВIЗIЯ НА ДИВIЗIЮ:    
     
Сирна нарізка (Пармезан, Дор Блю, камамбер, радомер. Мед, соус ягідний)   240\60\30
Сало в наборі з гірчицею   300\30
Набір м'ясної (кров'янка, рулет курей, ковбаска домашня, куряча, сальтисон,)   500\60
Кілька з цибулею і печеною картоплею   100\30\150
Холодець -молодец з хріном   500\30
Паштет з печінки кролика з перепелиним яйцем   300\50
     
САМОРIЗB (Салатb):    
     
Капуста квашена з маслом і цибулею   250
Вінегрет з опеньками і квасолею   250
Оселедець під «кожухом»   250
Салат з язиком і гарбузом (мова, гарбуз, огірок, перець болг.семеч.тикв.)   250
Салат з язиком і опеньками (кінза.баклажан.опята.помідор.лук.масло)   250
Салат з буряка з чорносливом і апельсином   250
Салат по-домашньому (помідор, огірок, перець, зелень, олія)   250
Салат Олів'є з ковбаскою   250
Баклажан печений з перцем солодким, сир і помідор   250
Курка, мова, гриби, огірок, білий соус з гірчицею   250
Салат з качиної грудкою, зеленню і маринованої сливою   250
Салат з лососем, зеленню, яйцем, червоною ікрою та грінками   250
     
>ЮШКИ:    
     
Солянка   300
Суп з грибами (гриби білі, лисички і шампіньйони)   300
Супчик курячий з домашньою локшиною   300
Борщ зелений з яйцем і сметаною   300\40\30
Борщ український з салом часником і гострим перцем   300\30\30
Юшка по-царськи з розтягаями рибним   300\50
     
Відмінне куховарство:    
     
Оладки з цукіні і гарбуза з сирним соусом   200\50
Цукіні в беконі фаршировані мовою   400
Язик телячий з смаженою цибулею запечена під сиром   300
Баклажани запечені з індичкою і горіхами   350
Деруни фаршировані грибами зі сметаною   200\50
Млинці шпинатові з лососем і сиром   250\50
Котлетки індичі з пюре і сирним соусом   150\150
Шашличок курячий з картоплею фрі і кетчупом   100\100\30
Печінка кролика з карамелевими яблучками   200\100\50
     
Для душевної компанії:    
     
Сковорідка з мідій і креветок (томати, цибулю, зелень)   900
Сковорідка з кабанчика з лісовими грибами (цибуля, помідор, перець, лисички)   700
Сковорідка з козулі з овочами і лісовими грибами (цибуля, морква лисички, зелень)   700
Сковорідка з оленини з лісовими грибами (білими, лисичками і печерицями)   600
Сковорідка по – катеринославськи(зі свинини з овочами)   250\250
Сковорідка з сома з овочами (цибуля, помідор, перець, печериці)   200\250
     
ВАЖКА АРТИЛЕРІЯ (страви з печі):    
     
Перлова каша з грибами і потрохами   400
Куліш «Козацький»   400
Телятина з лисичками в горщику з печі   400
Карасі в сметані з печі   300\200
Форель в беконі запечена з картоплею в соусі   300\130
Шматки кролика в сметанному соусі з лисичками   300\150
Ніжка кролика в сметанному соусі з лисичками   300\150
Гусяча ніжка з карамельним яблуком   1шт
Баран з печі з томатним соусом   300\50
     
З ТИЛУ, З ЖАРУ риба    
     
Шматок калкан гриль ціна за 100г   200\50
Камбала Смажена на сковороді ціла   1шт
Шматок коропа з соусом тар-тар   200\50
Шматок судака з соусом тар-тар   200\50
Шматок сома з соусом хрін рожевий   200\50
Стейк з лосося з вершковим соусом   200\50
Форелька ціла гриль   1шт
Креветки королівські гриль з сирним соусом   6шт\50
     
З ТИЛУ, З ЖАРУ м'ясо    
     
Курча з соусом   1шт\50
Перзола з томатно- пряним соусом   300\50
Шматки свинини з томатно- пряним соусом   250\50
Корейка свиняча на кістки   250\50
Свиные ребрышки на огне с клюквенным соусом   300\50
Люля кебаб з соусом   200\50
Шматки яловичини з томатно- пряним соусом   200\50
Стейк з яловичини з томатно-пряним соусом   300\50
Каре теляти з картоплею і ягідним соусом   150\100
Каре ягня з картоплею і ягідним соусом   150\100
Грудка качина з журавлинним соусом   100\50
Сулугуні з базиліком і м'ятою в лаваші   200\50
     
ГАРНІР – всьому командир!    
     
Картопля з грибами і вершками в горщиках   400
Каша гречана розсипчаста, з маслом   250
Картопля по – селянськи   200
Картопля з підчеревина з багаття   200
Набір овочів печених (баклажан, помідор, перець)   250
     
Ми нагодуємо Вас сніданком!    
     
Не в образу чоловікам – Вдаримо з ранку по яйцях!    
«Гвардійці «Яєчня – глазунья   2шт
Яєчня з салом і помідором   2шт
«Курячий переполох» Омлет з трьох яєць   150
Вівсяна каша «Розмазня»   250
     
ТЕСТУ-МІСЦЕ! (ВАРЕНИКИ рукодільні:)    
     
з сиром (солодким або солоним)   400
з картохою   400
з печінкою і картохою   400
з капустою   400
з м'ясом   400
з вишнею   400
з гарбузом і родзинками   400
Млинці з маком   220\10
Млинці з гарбузом   220\10
Млинці з яблуком   220\10
Млинці рум'яні з м'ясом   250\50
Налисники з сиром і сметаною   250\100
     
НЕ ХЛІБОМ ЄДИНИМ…    
     
Пиріжки листкові з куркою і грибами (від 5шт)   40
Пиріжки листкові з бринзою і зеленню (від 5 шт)   40
Пиріжки сирні з м'ясом (від 5 шт)   50
Кошик з домашнім хлібом (пшеничний, житній, чорний)   345
     
НАШІ СЛАБКОСТІ (солодощі):    
     
Гарбуз запечений з медом та горіхами   150
Яблуко рум'яне з медом і горіхами   1шт
Сирники зі сметаною   250\50
Десерт « Анна Павлова»   100\30
Чізкейк з малиною   140
Торт Кучерявий Пинчер   100
Торт Горіховий   150
Медовик   150
Бісквіт «Лимонний»   150
Торт Наполеон   150
Морозиво з горішками і вершками   200
Десерт «Gel Amor»   150
     
Запівон:    
     
Компот  
Узвар  
Квас  
Фреш апельсиновий   250
Фреш грейпфрутовий   250
Фреш морквяний   250
Фреш яблучний   250
Вода Моршинська 0,33л   бут
Вода Боржомi 0,5л   бут
Кока кола 0,25л   бут
Глінтвейн Бей Білих   250
Глінтвейн Бей Червоних   250
     
ЧАЙ:    
     
Зелений   350
Чорний   350
Польовий   350
Липовий з м'ятою   350
Шипшина з ромашкою   350
Чебрець з мелісою і м'ятою   350
«Буржуйський» з м'ятою, лаймом і корицею   250
Імбирний з малиною і медом   250
Імбирний з обліпихою і медом   250
Чай з журавлиною шипшиною і курагою   500
Чай з калиною медом і лимоном   500
Самовар малий  
Самовар великий  
     
КОФIЙ:    
     
Еспрессо   45
Американо   120
Капучино з корицею   120
Латте   200
Какао з молоком   300
     
ПИВО:    
     
Гуляй поле ЖИВЕ   500
Гуляй поле ЖИВЕ   330
Хугарден нефільтроване   500
Хугарден нефильтрованное   330
Хугарден б\а   330
Стелла Артуа б\а   500
     
ВІСКІ:    
     
Макаллан 12 років   50
Чівас Рігал 18 років   50
Чівас Рігал 12 років   50
Джеймисон   50
Джек Дениэлс   50
Джек Дениэлс Хани   50
     
РОМ:    
     
Кана Карибах пряний   50
Кана Карибиа чорний   50
     
Текiла:    
     
Сієрра Сільвер \ Репосадо   50
     
Вермут: Біттер: Настоянки    
     
Апероль   50
Мартіні бьянко   50
Егермайстер   50
Бехеровка   50
Джин   50
     
КОНЬЯК і БРЕНДІ:    
     
Мартель VS   50
Мартель VSOP   50
Тиса Ужгород 5 зв   50
Тиса «Закарпатський»   50
     
ВОДКА:    
     
Немирів Преміум   50
Немирів Лекс   50
Мороша Преміум   50
Хортиця DE LUXE   50
Фінляндія   50
Столична Преміум   50
Старицький і Левицький   50
Грей Гусс   50
     
СПОТИКАЧ:    
     
"Калганіка"   50
"Анархічна"   50
"Малинівка"   50
"Полуничка"   50
"Вишнівка"   50
"Хреновуха"   50
"Перцівка"   50
"Клюковка"   50
"Обліпихова"   50
«Чорна смородина»   50
«Слівовка»   50
     
ВИНО ГРАЙЛИВЕ:    
     
Бадагони бел\сух 0,75   бут
Бадагони рож\п.сол 0,75   бут
Бадагони маэстро бiл п\сол 0,75   бут
Бадагони маэстро xth п\сjл 0,75   бут
Ламбруско 0,75   бут
Асті Мондоро 0,75   бут
Асті Мартіні 0,75   бут
Проссеко брют 0,75   бут
Моет Шандон брют Імперіал 0,75   бут
     
ВИНО:    
«Україна»    
     
Князь Трубецькой Рислінг бiл\сух 100 бут
Князь Трубецькой Шардоне бiл\сух 100 бут
Князь Трубецькой Витримане чер\сух 100 бут
Князь Трубецькой Мерло чер\сух 100 бут
Князь Трубецькой Каберне Совіньон чер\сух 100 бут
     
«Грузія - Бадагони»    
     
Алазанська долина бiл. п\сол 100 бут
Алазанська долина чер п\сол 100 бут
Сапераві чер сух 100 бут
Цинандалі бiл сух 100 бут
Кіндзмараулі чер п\сл 100 бут
Кахетинське бiл сух 100 бут
Кахетинське чер сух 100 бут
     
ВИНА СВІТУ:    
     
Ля Шаблізьен Шаблі Сі бiл\сух 0,75 (Франція)   бут
Холгартен Секрет Кост Совіньон Блан бiл сух 0,75   бут
Шато Клер Мулин чер\сух 0,75 (Франція)   бут
Донін Бардоліно чер\сух 0,75 (Італія)   бут
Донін Піно Гріджіо бiл\сух 0,75 (Італія)   бут
Донін Соаве бiл\сух 0,75 (Італія)   бут
Меліні К'янті Марка Блу DOCG чер\сух 0,75 (Італія)   бут
Меліні Орвіетто Класіко бiл\п.сух 0,75 (Італія)   бут.
Ель Дескансо Шардоне Блан бiл\сух 0,75(Чилі)   бут
Ель Дескансо Мерло чер\сух 0,75(Чилі)   бут
     
Безалкогольні вина:    
     
Абтей Хімарод Рислінг бiл\0,75(Німеччина)   бут
     
 
SAMOSOLS:    
     
Soaked(watermelon, plum, dogwood)   650
Pickles(cucumbers, tomatoes, peppers, pickled eggplants, light)   700
Pickles from forest mushrooms (mushrooms, boletus, mushrooms with onions)   300
White mushrooms, self-salting   100\20
Salted herring with onions   100\50
Prosol of carp or tolstolob   120\30
Lightly salted salmon with butter and croutons   120\30\50
Pike caviar with butter and croutons   30/30
Fried Eggplant Caviar   250
Eggplant raw caviar from a fire   250
     
PROVISIONS FOR DIVISION:    
     
Cheese cutting (Parmesan, Dor Blue, Camembert, meat meter, honey, berry sauce)   240\60\30
Fat in a set with mustard   300\30
Meat set (blood sausage, chicken roll, homemade chicken sausage, headcheese)   500\60
Sprat with onions and baked potatoes   100\30\150
Jelly with horseradish   500\30
Rabbit liver pate with quail egg   300\50
     
SELF-CUTTERS (Salads):    
     
Sauerkraut with Butter and Onion   250
Vinaigrette with honey agarics and beans   250
Herring under the «fur coat»   250
Salad with tongue and pumpkin (tongue, pumpkin, cucumber, sweet pepper, pumpkin seeds)   250
Salad with tongue and honey agarics (cilantro, eggplant, honey agaric, tomato, onion, oil)   250
Beet salad with prunes and orange   250
Home-style salad (tomato, cucumber, pepper, greens, oil)   250
Salad Olivier with sausage   250
Baked eggplant with sweet pepper, cheese and tomato   250
Chicken, tongue, mushrooms, cucumber, white sauce with mustard   250
Salad with duck breast, greens and marinated plum   250
Salad with salmon, greens, egg, red caviar and croutons   250
     
SOUP:    
     
Solyanka   300
Soup with mushrooms (ceps, chanterelles and champignons)   300
Chicken soup with homemade noodles   300
Green borscht with egg and sour cream   300\40\30
Ukrainian borscht with garlic and hot pepper   300\30\30
Ear royally with fish pie   300\50
     
Excellent concoction:    
     
Zucchini and Pumpkin Fritters with Cheese Sauce   200\50
Zucchini in bacon stuffed with tongue   400
Tongue veal with fried onions baked under cheese   300
Baked Eggplant with Turkey and Nuts   350
Potato pancakes stuffed with mushrooms and sour cream   200\50
Spinach pancakes with salmon and cheese   250\50
Turkey meatballs with mashed potatoes and cheese sauce   150\150
Chicken kebab with french fries and ketchup   100\100\30
Rabbit liver with caramel apples   200\100\50
     
For the soul company:    
     
Frying pan of mussels and shrimp (tomatoes, onions, greens)   900
Piglet frying pan with wild mushrooms (onions, tomatoes, peppers, chanterelles)   700
Deer frying pan with vegetables and wild mushrooms (onions, carrots, chanterelles, greens)   700
Venison frying pan with forest mushrooms (white, chanterelles and champignons)   600
Frying pan of Yekaterinoslavsky (pork with vegetables)   250\250
Catfish frying pan with vegetables (onion, tomato, pepper, mushrooms)   200\250
     
HEAVY ARTILLERY (stove dishes):    
     
Barley porridge with mushrooms and giblets   400
Kulish «Cossack»   400
Veal with chanterelles in a pot from the stove   400
Crucians in sour cream from the stove   300\200
Trout in bacon baked with potatoes in sauce   300\130
Slices of rabbit in cream sauce with chanterelles   300\150
Rabbit leg in cream sauce with chanterelles   300\150
Goose leg with caramel apple   1pcs
Sheep from the stove with tomato sauce   300\50
     
FROM THE BACK, WITH THE HEAT a fish    
     
A piece of kalkan grill price per 100g   200\50
Flounder whole fried in a pan   1pcs
A piece of carp with tartar sauce   200\50
Piece of pikeperch with tartar sauce   200\50
A piece of catfish with horseradish pink sauce   200\50
Salmon steak with cream sauce   200\50
Whole trout grill   1pcs
Royal grilled prawns with cheese sauce   6pcs\50
     
FROM THE BACK, WITH THE HEAT meat    
     
Chicken with sauce   1pcs\50
Perzola with tomato-spicy sauce   300\50
Pork slices with tomato and spicy sauce   250\50
Pork loin on the bone   250\50
Pork ribs on the fire with cranberry sauce   300\50
Lula kebab with sauce   200\50
Chunks of beef with tomato and spicy sauce   200\50
Beef Steak with Tomato and Spicy Sauce   300\50
Rack of calf with potatoes and berry sauce   150\100
Rack of lamb with potatoes and berry sauce   150\100
Duck Breast with Cranberry Sauce   100\50
Suluguni with basil and mint in pita bread   200\50
     
GARNISH – around the commander!    
     
Potatoes with mushrooms and cream in pots   400
Buckwheat porridge with butter   250
Selyanski potatoes   200
Potatoes with subtree from the fire   200
A set of baked vegetables (eggplant, tomato, pepper)   250
     
We will feed you with breakfast!    
     
No offense to the peasants - Let's hit the balls in the morning!    
«Guardsmen« Fried eggs   2pcs
Fried eggs with bacon and tomato   2pcs
«Chicken Trouble» Three egg omelet   150
Oatmeal «Gruel»   250
     
PLACE TEST! (VARENIKI handmade:)    
     
with curd (sweet or salty)   400
with potato   400
with liver and potatoes   400
with cabbage   400
with meat   400
with cherry   400
with pumpkin and raisins   400
Pancakes with poppy seeds   220\10
Pancakes with pumpkin   220\10
Pancakes with apple   220\10
Pancakes with meat   250\50
Pancakes with curd and sour cream   250\100
     
NOT ONE BREAD…    
     
Pies pastry with chicken and mushrooms (from 5pcs)   40
Pies with cheese and herbs (from 5 pcs)   40
Cheese pies with meat (from 5 pcs)   50
Basket with homemade bread (wheat, rye, black)   345
     
OUR WEAKNESSES (sweets):    
     
Baked pumpkin with honey and nuts   150
Rosy apple with honey and nuts   1pcs
Cheesecakes with sour cream   250\50
Dessert «Anna Pavlova»   100\30
Raspberry cheesecake   140
Cake Curly Pincher   100
Nut Cake   150
Honey cake   150
Biscuit «Citric»   150
Napoleon cake   150
Ice cream with nuts and cream   200
Dessert «Gel Amor»   150
     
Zapivon:    
     
Compote   1l
Uzvar   1l
Kvass   1l
Fresh orange   250
Grapefruit fresh   250
Fresh carrot   250
Fresh Apple   250
Water Morshinskaya 0,33l   bottle
Borjomi water 0,5l   bottle
Coca Cola 0,25l   bottle
Mulled Bey Belykh   250
Mulled Wine Red Bay   250
     
TEA:    
     
Green   350
The black   350
Field   350
Linden with mint   350
Rosehip with chamomile   350
Thyme with melissa and mint   350
«Bourgeois» with mint, lime and cinnamon   250
Ginger with raspberries and honey   250
Ginger with sea buckthorn and honey   250
Tea with cranberry rosehip and dried apricots   500
Tea with viburnum honey and lemon   500
Small samovar   2l
Big samovar   5l
     
COFFEE:    
     
Espresso   45
Americano   120
Cinnamon Cappuccino   120
Latte   200
Cocoa with milk   300
     
BEER:    
     
Gulay Pole LIVE   500
Gulay Pole LIVE   330
Hougarden, unfiltered   500
Hougarden, unfiltered   330
Hougarden non-alcoholic   330
Stella Artois non-alcoholic   500
     
WHISKEY:    
     
Macallan 12 years   50
Chivas Rigal 18 years   50
Chivas Rigal 12 years   50
Jamison   50
Jack Daniels   50
Jack Daniels Honey   50
     
ROM:    
     
Cana Caribia Spicy   50
Cana Caribia Black   50
     
Tequila:    
     
Sierra Silver \ Reposado   50
     
VERMOUTH: Bitter: Tinctures    
     
Aperol   50
Martini bianco   50
Jagermeister   50
Becherovka   50
Gin   50
     
COGNAC and BRANDY:    
     
Martel VS   50
Martel VSOP   50
Tisa Uzhgorod 5 stars   50
Tisa «Zakarpatsky»   50
     
VODKA:    
     
Nemiroff Premium   50
Nemiroff Lex   50
Morosha Premium   50
Khortytsya DE LUXE   50
Finland   50
Stolichnaya Premium   50
Staritsky and Levitsky   50
Gray Guss   50
     
SPOTIKACH:    
     
"Kalganovka"   50
"Anarchic"   50
"Raspberries"   50
"Strawberry"   50
"Vishnevka"   50
"Hrenovuha"   50
"Pertsovka"   50
"Cranberry"   50
"Sea buckthorn"   50
«Black currant»   50
«Slivovka»   50
     
WINE PLAYING:    
     
Badagoni is white dry 0,75   bot
Rose Badagoni emi-sweet 0,75   bot
Badagon maestro is white semi-sweet 0,75   bot
Badagon maestro red semi-sweet 0,75   bot
Lambrusco 0,75   bot
Asti Mondoro 0,75   bot
Asti Martini 0,75   bot
Proseco brut 0,75   bot
Moet Shandon Brut Imperial 0,75   bot
     
WINE:    
«Ukraine»    
     
Prince Trubetskoy Riesling is white dry 100 bot
Prince Trubetskoy Chardonnay is white dry 100 bot
Prince Trubetskoy Soaked Red Dry 100 bot
Prince Trubetskoy Merlot Red Dry 100 bot
Prince Trubetskoy Cabernet Sauvignon Red Dry 100 bot
     
«Georgia - Badagoni»    
     
Alazani Valley is white semi-sweet 100 bot
Alazani Valley Red semi-sweet 100 bot
Saperavi Red Dry 100 bot
Tsinandali is white dry 100 bot
Kindzmarauli Red semi-sweet 100 bot
Kakheti white dry< 100 bot
Kakheti Red Dry 100 bot
     
WINE OF THE WORLD:    
     
La Chablisien Chablis Sy White dry 0,75 (France)   bot
Holgarten Secret Coast Sauvignon Blanc White dry 0,75   bot
Chateau Claire Mulin red dry 0,75 (France)   bot
Donini bardolino red dry 0,75 (Italy)   bot
Donini Pinot Grigio White dry 0,75 (Italy)   bot
Donini Soave White dry 0,75 (Italy)   bot
Melini Chianti Brand Blue DOCG red dry 0,75 (Italy)   bot
Melini Orvietto Classico white semi-dry 0,75 (Italy)   bot
El Descanso Chardonnay Blanc White dry 0,75(Chile)   bot
El Descanso Merlot red dry 0,75(Chile)   bot
     
Non-alcoholic wines:    
     
Abtey Himarod Riesling white\0,75(Germany)   bot